Все, кто только зарегистрировался и хочет общаться на форуме, перейдите, пожалуйста, по этой ссылке! -------------
Полтавский канал для взаимопомощи и общения на дорогах • Для рации: LPD 69 канал (434.775 МГц) • Для смартфона: Zello-канал «Полтава велосипедная»
Изменения в структуре форума
| | | | | | |
Syom | Дата: Вторник, 19.01.16, 07:39 | Сообщение # 4 |
Замечания: 0%
Статус: Offline 
| Предлагаю в "Другие виды спорта" добавить под раздел "Пеший/авто туризм"
Так же предлагаю "Велоинфраструктуру" перенести все таки в Велофорум. Это все таки наше основное.
А вообще изменения поддерживаю!!!
Велосипедом до Європи
|
|
| | |
корчмар_з_Окінави | Дата: Вторник, 19.01.16, 09:27 | Сообщение # 5 |
| SanYA, наче нічого,нормально. Здоров"я тільки може з екіпіровкою не мішати? Чи так вона історично склалась? Правда там мало хто що пише, плодити зайві розділи мабуть не варто.
Сообщение отредактировал корчмар_з_Окінави - Вторник, 19.01.16, 09:31 |
|
| | | | |
Alen_Rid | Дата: Вторник, 19.01.16, 19:59 | Сообщение # 7 |
| Є набагато краща пропозиція, зробити велофорум україномовним, а теми можете хоч і на китайській створювати. Також пропоную Вітання і Велогумор перенести в Велофорум, бо тут все ж таки велосипедисти спілкуються, а не сторонні люди.
|
|
| | |
mulovik | Дата: Вторник, 19.01.16, 21:35 | Сообщение # 8 |
| Цитата Alen_Rid (  ) Є набагато краща пропозиція, зробити велофорум україномовним, а теми можете хоч і на китайській створювати. Есть еще лучшее предложение, оставить так как есть и не вестись на очередной бред.
|
|
| | |
Alen_Rid | Дата: Вторник, 19.01.16, 21:44 | Сообщение # 9 |
| Цитата mulovik (  ) Есть еще лучшее предложение, оставить так как есть и не вестись на очередной бред.
|
|
| | | | |
mulovik | Дата: Среда, 20.01.16, 09:41 | Сообщение # 11 |
| Цитата Alen_Rid (  ) Якраз з такими як ти в України немає майбутнього, бо живуть тут українофоби. А я-то думал, что все проблемы, из за тотальной коррупции, безответственности, и принципа "моя хата скраю", этот список можно продолжать долго.
Цитата Alen_Rid (  ) і хто після цього, якщо вважаєш українську мову брєдом? Валик, мне все одно на русском или украинском языке форум. А вот изменения ради изменений, или потому что так стало модно, это намного хуже, чем "украинофобство". Бредом я считаю твое предложение, подкрепленное только желанием сделать модно и патриотично, которое не несет в себе ничего реально полезного.
Цитата Alen_Rid (  ) І взагалі після таких слів, які ти тут озвучив, я з такими людьми більше не буду спілкуватися. Твое дело.
P.S. Во избежание дальнейшего холивара предлагаю свернуть обсуждение данного вопроса.
Сообщение отредактировал mulovik - Среда, 20.01.16, 09:44 |
|
| | | | |
Alen_Rid | Дата: Среда, 20.01.16, 19:10 | Сообщение # 13 |
| Цитата SanYA (  ) Просьба эту тему здесь больше не поднимать. Я не піднімав, я запропонував.
|
|
| | |
корчмар_з_Окінави | Дата: Среда, 20.01.16, 21:45 | Сообщение # 14 |
| Російська мова є, російськомовні люди є, є навіть такі, що не розуміють українську. А є такі люди, які погано володіють українською, але люблять. Україна завжди була інтернаціональною, такою вона і буде. Якщо буде можливість додати інтерфейс українською, щоб була можливість обрати мову - буде круто. Звісно назви тем будуть які будуть. А от змінити інтерфейс, щоб він просто не був російськомовним - це не круто, це мені нагадує одних людей, на яких ми не хочемо бути схожі, а якщо будемо робити як вони - будемо такі самі, неодмінно
Сообщение отредактировал корчмар_з_Окінави - Среда, 20.01.16, 21:47 |
|
| | |
SanYA | Дата: Среда, 20.01.16, 22:03 | Сообщение # 15 |
| Цитата корчмар_з_Окінави (  ) Якщо буде можливість додати інтерфейс українською, щоб була можливість обрати мову - буде круто. Увы! Можно в настройках выбрать язык интерфейса, но нельзя менять налету по запросу пользователя.
______ _____________________________
Никогда не спорьте с идиотами! Вы опуститесь до их уровня, где они задавят вас своим опытом...
|
|
| |
|