Otshelnik, поздравляю тебя с обновкой! Класный вел собрал и смотрится не плохо.
Накат отличный, не смотря на злую резину. Но со считками как-то не феншуйно он смотриться Проехавшись на нем показалось, что размер рамы маловат (как для меня).
Дякую Слава! А резина там не така і зла . S - це 17". Зріст у мене десь 170 см. Для мене саме те що треба. У Джаінта М - це 19". А це явний перебір для мене. Тим більше рами у них досить довгі. Бо старий бегемот був десь 18,5 - то трохи великувато. Ти здаеться +- такий же по зросту. Хоча може порівнюючи з твоїм велом то так - мій "крихітний" . Ну і крім зросту може давати знати про себе довжина ніг. А контакти ставити не планую, поки що. Не бачу сенсу, ну як для себе. У мене гарні топталки стоять і вони мене влаштовують на всі 100% Лучше прикинуться дураком, чем быть полным идиотом.
Я ж не кажу що сенсу зовсім нема! Але на даний момент для мене нема. Ну і ще один з мінусів - не зручно їздити на роботу. Тоді прийдеться брати змінне взуття, перевзуватися...а ліньки! Ну і ціна питання поки що суттева Лучше прикинуться дураком, чем быть полным идиотом.
Сообщение отредактировал Otshelnik - Воскресенье, 22.04.12, 20:40
Тоді прийдеться брати змінне взуття, перевзуватися...а ліньки!
у тебе на роботі робочий одяг туфлі та смокінг? якщо ні, то нащо перевзуватися? Є ж різні види контактного веловзуття
Quote (Otshelnik)
Ну і ціна питання поки що суттева
це інша справа в наш час...
Скажу від себе... До того, як поставив контактні педалі - не дуже і рвався до них... Але після того як поїздив тижні 2 я вже не хочу повертатись до звичайних топталок... Набагато краще їздити саме на контактних педалях Нещодавно один раз поставив назад топталки... Плювався далі ніж бачив і на наступний день поставив назад контакти
у тебе на роботі робочий одяг туфлі та смокінг? якщо ні, то нащо перевзуватися? Є ж різні види контактного веловзуття
Ага, по заводу в смокінгу ходжу я ще до такого не до ріс Я хоч і не дуже часто, але ходжу в цех. Знаеш якось не хо в контактах ходити по стружці і маслу. Корочше не хо я зараз контакти. Ціна кусюча і просто не хо)) Лучше прикинуться дураком, чем быть полным идиотом.