•Дата: 14-15 травня 2011 року, субота-неділя •Тип покатушки: для лосів, для початківців, матрасно-розважальна, •Маршрут: Полтава - Диканька - Михайлівка - Полтава •Місце та час збору: залежить від групипрохання старшим групи визначитись
•Брати з собою: справну техніку, ремкомплект, воду... •Максимальна кількість учасників: не обмежена
14 травня 2011 року в Диканці відбудеться традиційне свято «Пісні Бузкового Гаю». ОФІЦІЙНЕ відкриття свята о 12:00
Бузко́вий гай — ботанічна пам'ятка природи (статус з 1969). Знаходиться на південній околиці смт Диканька Полтавської області України. Закладений на початку 19 ст.. Перебуває у віданні Полтавського лісдержзагу. Площа 2 га. Входить до складу Регіонального ландшафтного парку «Диканський». Місцева народна назва "Сірєнєва яма". Створений у кар'єрі , з якого брали глину для цегельного заводу Кочубея. Після закриття заводу тут було насаджено бузок, облаштовано алеї та альтанки. А що рід Кочубеїв дуже потерпав від туберкульозу, то, за легендою, лікар порадив графу Віктору Павловичу Кочубею посадити для його невиліковно хворої дочки Ганнусі бузковий гай, щоб його повітря хоч трохи продовжило її життя. Саджанці привезли з різних куточків Європи. Коли гай зацвів, він виглядав так чудово, що дочка, здавалось , почала одужувати. Але зів'яло море квітів і згасло й життя дівчини. А душа її залишилась у бузковому гаю, де кожної весни солов'ї співають їй найкращих пісень. У часи існування Радянського Союзу поблизу нього проходило щороку Свято пісні, а зараз — пісенний фестиваль «Пісні бузкового гаю».
Усі групи зустрічаються в 11:45—12:15 біля арки в Диканьці
Прохання дати знати, хто буде їхати. Контактні телефони дивіться тут.
СПИСОК УЧАСНИКІВ
• Група Андрія -pele-, "лосі" уздовж Ворскли __Місце збору:біля пам’ятника Т.Г.Шевченку __Час збору:9:15на нехлюйство - 15 хвилин • Alexey • bad_nickname +2-3 • Olex • makar2108 • • • Група SAM’а, "матрас" по асфальту __Місце збору:біля пам’ятника Зигіну __Час збору:09:45на нехлюйство - 15 хвилин • ТАНК + 1 • kuznec0285 • cruz • Димыч +2 • БрандашмЫг • Morgana • Сержик • Шел • tercel • DrHeavy • Man_on_Mars • • • •
• Група SanYA, бажаючих вломити по асфальту __Місце збору:біля пам’ятника Зигіну __Час збору:10:45на нехлюйство - 10 хвилин • XSergeyX • Z8NIT_ML • schwarz • • •
• Залишаються на ніч в піонертаборі в с. Михайлівка кімнати по 10 чоловік, ввечері - куліш, глінтвейн • cruz • ТАНК + 1 • kuznec0285 • БрандашмЫг • Владислав • Lavina • Scorp • -pele- • SanYA • XSergeyX • SAM • DrHeavy • • •
Кожен з вас, хто відчуває в собі сили, може створювати покатухи і в цей день і в будь-який інший. Проявляйте винахідливість!!!
Фотка с тел.Была небольшая остмновка пробил камеру.
да я в курсе я как раз на этой фотке делаю вид что помогаю. имею ввиду фотки что на спуске фотографировались, в роли штатива был столбик отбойника, вот только чей то фотик был я не знаю.