Все, кто только зарегистрировался и хочет общаться на форуме, перейдите, пожалуйста, по этой ссылке! -------------
Полтавский канал для взаимопомощи и общения на дорогах • Для рации: LPD 69 канал (434.775 МГц) • Для смартфона: Zello-канал «Полтава велосипедная»
Карта цікавинок Полтави і Полтавщини
| |
KachOK | Дата: Суббота, 11.06.11, 20:06 | Сообщение # 1 |
Замечания: 0%
Статус: Offline 
| Шановні велосипедисти міста Полтави! Запрошую вас прийняти участь у створенні велосипедної карти Полтавщини. Мета даного проекту - познайомити гостей міста, а також і самих полтавців з цікавими місцями, про які не знайдеш інформації у звичайних путівниках. Сама карта знаходиться тут.
За бажання, кожен може додавати власну інформацію на цю карту. Як це робити, найкраще розписано у довідці Google.
Щоб розпочати редагування карти, треба використати для входу в Google наступні логін та пароль: Доступно только для пользователей
Прохання для тих, хто долучився до створення карти: - давати для кожного місця коротку та інформативну назву
- по можливості долучати короткий опис, фотографію, тематичну іконку (як це робити, пояснить відеоролик)
- не виправляти і не видаляти записи інших користувачів; це право я залишаю за собою
- проявляйте ініціативність!
Добавлено (11.06.11, 20:06) --------------------------------------------- Прохання до модераторів! Будь ласка, вставте карту в саме повідомлення, але залиште також текстове посилання на неї: Quote (KachOK) Сама карта знаходиться тут.
Сообщение отредактировал KachOK - Суббота, 11.06.11, 20:03 |
|
| | | |
-pele- | Дата: Суббота, 11.06.11, 23:06 | Сообщение # 4 |
| Місця цікаві то я зная, а от їх намалювати на карті?!:-)
Предлагаю начать именно с Полтавы и района. И сделать это в формате мини покатушок, кто-то ведет групу в место, група 5-10 чел, опредиляется интересное это место, или нет. А дальше рисуется карта как добратся наиболее интереснее и само место на Гугл мапс.
In God we trust,... but They are watching...
|
|
| |
Mama_Side | Дата: Воскресенье, 12.06.11, 00:11 | Сообщение # 5 |
| таку карту має Київська Асоціація Велосипедистів. KachOK, класно задумав, молодець, що не побоявся її втілити в життя.
|
|
| |
KachOK | Дата: Воскресенье, 12.06.11, 12:51 | Сообщение # 6 |
| Quote (-pele-) Місця цікаві то я зная, а от їх намалювати на карті?!:-) Хіба то складно? Ти подивився довідку і відеоролик? Там, здається, все на пальцях пояснюється... Ідею міні-покатушок підтримую. В принципі, не обов'язково саме "міні". Можна долучити матеріал з Диканьки, а також з бревету по гоголівських місцях (чому б не позначити ці "місця" на карті з долученням фото і короткого опису?)
Хто знає якісь цікаві та маловідомі куточки у Полтаві, не лінуйтесь, позначайте на карті! Місце, яке для вас вже стало звичним та знайомим, для когось може бути абсолютно новим!
На карті ще не позначені: - веломагазини та майстерні;
- велопарковки та місця, де можна залишити велосипед у безпеці;
- могили відомих людей;
- музеї, садиби тощо;
- розвідані пляжі з нормальним дном, тарзанки;
- обладнані місця для відпочинку/кемпінгу (знадобиться тим, хто не має з собою бівачного спорядження, для організації піт-стопа). Приклади таких місць: парк дослідної станції, пивоварські ставки у Диканці.
|
|
| |
-pele- | Дата: Воскресенье, 12.06.11, 15:49 | Сообщение # 7 |
| Как я не пробовал у меня нефига не получается обознячать места(
|
|
| |
cruz | Дата: Воскресенье, 12.06.11, 16:43 | Сообщение # 8 |
| Quote (KachOK) Щоб розпочати редагування карти, треба використати для входу в Google наступні логін та пароль: повний доступ до карти давати ризиковано, краще додавати співавторів.
мандруй.інфо
|
|
| |
KachOK | Дата: Понедельник, 13.06.11, 10:43 | Сообщение # 9 |
| Quote (cruz) повний доступ до карти давати ризиковано, краще додавати співавторів
Логін та пароль бачать лише користувачі. А про всяк випадок у мене є копія карти на власному профілі.
-pele-, Можно по порядку все твои действия, а я скажу, где ты ошибся.
Порядок дій має бути такий: 1) відкриваємо посилання 2) натискаємо "Увійти" у правому верхньому куточку 3) вбиваємо Доступно только для пользователей, натискаємо "Увійти" 4) Знов відкривається карта, зліва, над словом "Полтавщини", натискаємо "Редагувати" 5) В цей час у лівому верхньому куті карти з'являються інструменти: "рука", "позначення місця", "малювання лінії" 6) Вибираємо 2-ий інструмент, ставимо позначку, де потрібно, вписуємо назву. 7) У вкладці "форматований текст" додаємо зображення, короткий опис. 8) обираємо тематичну іконку (для цього натиснути на зображення теперішньої піктограми у правому верхньому куті віконця, над словами "Редагувати HTML") 9) Натискаємо "ОК", потім "Зберегти". Все, готово.
|
|
| |
-pele- | Дата: Понедельник, 13.06.11, 11:07 | Сообщение # 10 |
| Сегодня нет времени, завтра буду пытатся.
|
|
| |
United | Дата: Понедельник, 13.06.11, 12:17 | Сообщение # 11 |
| Есть секретная информацыя про места падений самолетов времен ВОВ и танков утонувшых вся инфа проверена лично путем опроса месного населения полтавской области.
|
|
| |
-pele- | Дата: Понедельник, 13.06.11, 12:35 | Сообщение # 12 |
| United, ты правильно написал секретная, ибо "копачей" сейчас очень много розвилось. А вообще это очень деликатная тема.
|
|
| |
KachOK | Дата: Среда, 15.06.11, 16:38 | Сообщение # 13 |
| Додав на карту магазини і майстерні, багато чого лишилось. Дякую добровольцям за місця розташування колонок і бюветів. Сам про них не знав, завтра по дорозі додому нап'юся з джерела Марусі Чурай -pele-, коли будеш організовувати покатухи?
Quote (-pele-) Предлагаю начать именно с Полтавы и района. И сделать это в формате мини покатушок, кто-то ведет групу в место, група 5-10 чел, опредиляется интересное это место, или нет. А дальше рисуется карта как добратся наиболее интереснее и само место на Гугл мапс
Є в мене стара карта з позначеними на ній могилами видатних людей і музеями, про які я раніш не чув. Саме час розвідати їх точне розташування.
|
|
| | |
KachOK | Дата: Среда, 15.06.11, 17:08 | Сообщение # 15 |
| SanYA, ну никто ж не мешает обозначить) Я навіть не знав про нього. До речі, ще треба перевірити, на яких човнових станціях здаються човни напрокат.Добавлено (15.06.11, 17:08) --------------------------------------------- http://map.navigator.pl.ua/ Тут є всі музеї та церкви, тому зайвий раз їх можна не позначати.
|
|
| |
|