Траса Хорол-Семенівка-Кременчук буде більш якісною та зносостійкою. На трасі Т-17-16 Хорол – Семенівка - Кременчук продовжується оновлення автомобільної дороги. Про це на своїй сторінці Фейсбук повідомила Служба автомобільних доріг у Полтавській області. Підрядник зараз працює в Семенівському районі. На дорозі триває влаштування основи із чорного щебеню. Після цього буде укладатися декілька шарів асфальтобетонну. «Асфальтобетонне покриття, укладене з використанням так званого чорного щебеню, стає більш якісним, зносостійким, набуває більш тривалого терміну експлуатації», - повідомляє Служба автомобільних доріг у Полтавській області. "ФОТО с покатушек" "ВИДЕО"
"Разговор радоннёра с пятой точкой во время бревета".
Превед! На сотом скажет попа! Бревет! Ответит райдер ей! Превед! На кой крутить нам стока? Бревет! Ты лучше не борзей! Превед! Но я совсем натерта! Бревет! Что я могу еще сказать! Превед! А не пошел бы райдер к черту? Бревет! Сойду с маршрута - будешь знать! Превед! Но очень я хочу доехать! Бревет! На то и создан, чтоб достичь! Превед! Но что ж придеться ехать! Бревет! Нам предстоит с тобой постичь! Превед! Я вся в крови, но очень рада! Бревет! А я тебе что говорил? Превед! Ну отдохни хоть день в награду! Бревет! Нам счастье подарил! "ФОТО с покатушек" "ВИДЕО"
Зміна маршруту ПБП. Організатори попередньо повідомляють по зміну місця старту і фінішу Париж-Брест-Париж у 2019 році
Шановні марафонці, котрі планують у 2019 році брати участь у найстарішому веломарафоні планети Париж-Брест-Париж. Є дещо неочікувана інформація від організаторів ПБП про зміну місця старту. Уперше за 25 років марафон стартуватиме не з Saint-Quentin-en-Yvelines, а у містечку Рамбуйє (Rambouillet), розташованому у 50 км на захід від столиці. Фініш ПБП також буде у Рамбуйє. Радимо вже зараз ретельно продумати логістику вашої подорожі - з урахуванням того, що у переддень марафону необхідно буде отримати стартові пакети і пройти огляд велосипедів.
В эти празднично-выходные дни дружественные рандоннерские клубы проводили свои бреветы. Сумской клуб бревет 1000 км "Єдина країна" а харьковчане еще более длинный бревет 1200+ км "Велике коло". Оба эти бревета проходили через Полтаву и при желании можно было увидеть участников транзитом проезжающих наш город.
Знаменитого рандоннера Антона из Запорожья.
Из Сум мегарандонершу Марину.
Мега бреветчиков из Харькова Женю с Юрой и Александра.
Цілком таємно! Тільки для внутрішнього користування.
В наступному місяці вже офіційно починаеться сезон бреветів 2019 року. Хоч два полтавських клуба і не планують проводит бревети до теплих весняних днів але є й такі клуби, на теренах нашої країни, які вже в першу суботу листопаду (03.11. 2108) проведуть свої перші бревети в новому сезоні. А деякі навіть проклали маршрут свого бревету через наше з вами місто ( https://sites.google.com/site....-begins ) без нашої згоди на це. То ж пропоную зазначенної дати перехопити цих "відчайдух" перед в'їздом в наше місто і не залишити їх без нашого супроводу хоча б в межах міста, бо мало що вони собі мають на умі в нас робити і що не дай боже щось лихе (фотографуватися, відпочивати, обідати і таке інше). Час і місце зустрічі для участі в цьому "гостинному прийомі" буде оголошено пізніше (можливо вони передумають і не поїдуть із різних причин). Чекайте на повідомлення.
Що до зустрічі харків'ян то я пропоную бажаючим зібратися в суботу о 11 годнині на заправці "АЗС Маршал". (дивись на карту нижче, позначено червоною міткою). Проїдемось назустріч в спокійному темпі, в сторону Харкова, щоб не змерзнкти та й не нудьгувати очікуючи на рандоннерів із слобожанщини.