Спортивна група (крос-кантрійні змагання) - Arowlander - Ket - Efim Uher - Саша - Александр - kalmanto - degre
Маршали на крос-кантрі змагання - kl_andrey - - -
Шоу-група (конкурси, оформлення колон, музичний супровід) - kalaptur (координатор) - tohus - Zhuk (муз. номер) - пчелка_С (допомога в проведенні конкурсів) - vladman_fp - Armstrong -
Технічна група (надання першої допомоги, ремонт велосипедів, підготовка заміської частини) - Dmutr - Armstrong -
Зустріч гостей велосвята - Helga (харківську групу на Півд. вокзалі о 9:45) - egyptain (харківську групу на Півд. вокзалі о 9:45) - UR7HFO (харківську групу на Півд. вокзалі о 9:45) - пчелка_С (велогостей на в їзді до міста) - wali303 (велогостей на в їзді до міста) - kl_andrey (велогостей на в їзді до міста)
БУДЕ ПРАЦЮВАТИ ВИЇЗДНА ТОРГІВЛЯ !!!
ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРУ ПОДЯКУ ВСІЙ ПОЛТАВСЬКІЙ ВЕЛОГРОМАДІ ЗА АКТИВНУ УЧАСТЬ ТА ПІДТРИМКУ В ПРОВЕДЕННІ ВЕЛОДНЯ-2014 !!! ДЯКУЄМО, НАШИМ ВЕЛОГОСТЯМ З ІНШИХ МІСТ, ЯКІ ЗАВІТАЛИ ДО НАС НА СВЯТО!!! ВСІМ ОРГАНІЗАЦІЯМ, ФІРМАМ ТА ВЕЛОМАГАЗИНАМ, ЗА ПІДТРИМКУ ТА НАДАНІ ПРИЗИ !!! ВСІМ НОВАЧКАМ, ЯКІ ДОЛУЧИЛИСЯ, ДО НАШОГО ВЕЛОРУХУ !!! ДЯКУЄМО НАШІЙ СПОРТИВНІЙ ГРУПІ ЗА ЧУДОВО ПРОВЕДЕНУ ГОНКУ !!! ДЯКУЄМО ВСІМ, ВСІМ, ХТО ПРИЙНЯВ АКТИВНУ УЧАСТЬ В ОРГАНІЗАЦІЇ І ПРОВЕДЕННІ ВЕЛОДНЯ !!!
Хочеться висловити слова подяки нашим велоколегам, нашим велогостям з Харкова !!! Ваша чисельність, організованність, витривалість, тих, хто їхав своїм ходом - заслуговують тільки найкращі слова ПОВАГИ та широї ПОДЯКИ !!! Хотілося б окремо подякувати за ДОПОМОГУ в проведенні велоколони по місту - відчувається ваш великий досвід у цій справі! smile Дякуємо, також гостям з Кобеляк, Котельви, Черкас, Миргорода та іншим!
cruz, Юра спасибо - твои фото самые долгожданные! Ты наверное накрутил за велодень вдвое больше остальных, мотаясь в поисках красивых кадров! Все что ты ни делаешь, делай хорошо или не делай совсем!
Хочу сказати вкотре,що Велодень в цьому році показав як нормально проводяться заходи,коли влада взаємодіє з громадкістю, а не навпаки -навязує свої правила. Дякую всім,хто приймав участь у організації,дякую всім велоучасникам !!!!
І тримаємо марку - в цьому році ми показали,що нас багато і ми сила!!!!!!!!
Велодень прошёл прекрасно и красиво! Спасибо всем участникам и гостям города. Очень приятно было общаться с ребятами с Харькова, которых я встречала, и Черкасс, с которыми я успела познакомиться на параде. ВелоПолтава молодец!
Дякуємо, тобі, Юрію, що незважаючи на негоду, ти гідно представив полтавських велосипедистів на Велодні в Києві !!!
Молодець!!!
ЦитатаЛюдаська ()
Хочу сказати вкотре,що Велодень в цьому році показав як нормально проводяться заходи,коли влада взаємодіє з громадкістю, а не навпаки -навязує свої правила. Дякую всім,хто приймав участь у організації,дякую всім велоучасникам !!!!
Блін, шкода, не знав, що "наші" будуть на велодні в Києві. Обов"язково б перетнулися. А то толком ні з ким і не поспілкувався, так як нікого там не знаю...