Спортивна група (крос-кантрійні змагання) - Arowlander - Ket - Efim Uher - Саша - Александр - kalmanto - degre
Маршали на крос-кантрі змагання - kl_andrey - - -
Шоу-група (конкурси, оформлення колон, музичний супровід) - kalaptur (координатор) - tohus - Zhuk (муз. номер) - пчелка_С (допомога в проведенні конкурсів) - vladman_fp - Armstrong -
Технічна група (надання першої допомоги, ремонт велосипедів, підготовка заміської частини) - Dmutr - Armstrong -
Зустріч гостей велосвята - Helga (харківську групу на Півд. вокзалі о 9:45) - egyptain (харківську групу на Півд. вокзалі о 9:45) - UR7HFO (харківську групу на Півд. вокзалі о 9:45) - пчелка_С (велогостей на в їзді до міста) - wali303 (велогостей на в їзді до міста) - kl_andrey (велогостей на в їзді до міста)
БУДЕ ПРАЦЮВАТИ ВИЇЗДНА ТОРГІВЛЯ !!!
ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРУ ПОДЯКУ ВСІЙ ПОЛТАВСЬКІЙ ВЕЛОГРОМАДІ ЗА АКТИВНУ УЧАСТЬ ТА ПІДТРИМКУ В ПРОВЕДЕННІ ВЕЛОДНЯ-2014 !!! ДЯКУЄМО, НАШИМ ВЕЛОГОСТЯМ З ІНШИХ МІСТ, ЯКІ ЗАВІТАЛИ ДО НАС НА СВЯТО!!! ВСІМ ОРГАНІЗАЦІЯМ, ФІРМАМ ТА ВЕЛОМАГАЗИНАМ, ЗА ПІДТРИМКУ ТА НАДАНІ ПРИЗИ !!! ВСІМ НОВАЧКАМ, ЯКІ ДОЛУЧИЛИСЯ, ДО НАШОГО ВЕЛОРУХУ !!! ДЯКУЄМО НАШІЙ СПОРТИВНІЙ ГРУПІ ЗА ЧУДОВО ПРОВЕДЕНУ ГОНКУ !!! ДЯКУЄМО ВСІМ, ВСІМ, ХТО ПРИЙНЯВ АКТИВНУ УЧАСТЬ В ОРГАНІЗАЦІЇ І ПРОВЕДЕННІ ВЕЛОДНЯ !!!
Хочеться висловити слова подяки нашим велоколегам, нашим велогостям з Харкова !!! Ваша чисельність, організованність, витривалість, тих, хто їхав своїм ходом - заслуговують тільки найкращі слова ПОВАГИ та широї ПОДЯКИ !!! Хотілося б окремо подякувати за ДОПОМОГУ в проведенні велоколони по місту - відчувається ваш великий досвід у цій справі! smile Дякуємо, також гостям з Кобеляк, Котельви, Черкас, Миргорода та іншим!
Могу встретить группу "самоходов" на трассе. И на поляне тоже что нужно могу помочь. Или в проведении соревнований. Что может быть печальней, Чем комнатный уют, Коль ветры странствий дальних На подвиги зовут.
запишите меня в группу конкурсов и досуга. еще могу решить с печатью (но только ч/б А4) _____________________ www.comfortservice.pl.ua Кондиционирование Вентиляция Утепление Монтаж Сервис Ремонт
(флуд) Я даже не знаю чем помочь, конкурсы я не люблю, маршал из меня никакой, принтера нет, могу купить мусорных пакетов разве что. В в дендрике они понадобятся. Кто хочет - ищет возможности, кто не хочет - оправдания.
Помогу чем смогу с гонкой. Кстати время не так уж много осталось. Насколько я понимаю гонка будет в Дендропарке? Надо уже хоть трассу выбрать. Живи активно, думай позитивно!