Все, кто только зарегистрировался и хочет общаться на форуме, перейдите, пожалуйста, по этой ссылке! -------------
Полтавский канал для взаимопомощи и общения на дорогах • Для рации: LPD 69 канал (434.775 МГц) • Для смартфона: Zello-канал «Полтава велосипедная»
2014.10.04 - Харьков • бревет 300
|
weis | Дата: Понедельник, 29.09.14, 20:21 | Сообщение # 16 |
Замечания: 0%
Статус: Offline 
| Alen_Rid, старт я предложил с КП-2 (Круг-Макдональдс), отметка СМС-кой Киевстар, регистрация http://tourist.kharkov.ua/phpbb....1352706 Валентин, выбери время старта- 5 или 6 утра?
Абсолютно всё относительно! Парадокс Матийченко-Вайса
|
|
| | |
Alen_Rid | Дата: Понедельник, 29.09.14, 21:18 | Сообщение # 17 |
| Цитата weis (  ) старт я предложил с КП-2 (Круг-Макдональдс), отметка СМС-кой Киевстар Мені ще краще і ближче буде добиратися до Старту. Цитата weis (  ) Валентин, выбери время старта- 5 или 6 утра? Мене влаштує старт в 6 год ., проте, якщо більшість вирішить їхати в 5 год, то я поїду з усіма . Цитата weis (  ) Я в курсі, де проходить реєстрація. Чомусь там ще нікого немає зареєстрованих на бревет.
|
|
| | |
weis | Дата: Понедельник, 29.09.14, 22:41 | Сообщение # 18 |
| Цитата Alen_Rid (  ) ще нікого немає зареєстрованих Мені здається, що може й зовсім не буде, або ж один-два...
|
|
| | |
Alen_Rid | Дата: Понедельник, 29.09.14, 23:32 | Сообщение # 19 |
| Цитата weis (  ) Мені здається, що може й зовсім не буде, або ж один-два... 1+1 і ти вже не один. Можливо і ще хтось перед закінченням реєстрації надумає прийняти участь, ані то доведеться хоч в маленькій компанії їхати і то буде веселіше і не самотньо в дорозі. Шкода буде, якщо так ніхто і не зареєструються, окрім нас. І хто ж нам тоді маленьку велоекскурсію по Харкову буде влаштовувати
А Ви там раніше писали, що у вас проблема зі взуттям, так зараз ще не зима, тому ще рано так переживати. А під час руху і в кросівках ноги швидко зігріються. Я взагалі швидко вгріваюся, аж тече з лоба і по спині, це при тому, коли я одягнений по сезону. Якщо стояти і не рухатися то в будь-якій одежі стане холодно. В мене також немає ані сезонного взуття в якому можна було б сміливо в любий холод катати, ані демісезонної велоформи, яка б зараз пригодилася, то ж доведеться щось мудрити з одежою, щоб було потім не так холодно і не так парко.
|
|
| | |
Starlighter | Дата: Вторник, 30.09.14, 17:25 | Сообщение # 20 |
| weis, Alen_Rid, Желаю Вам удачи!! К сожалению в субботу требуется мое присутствие несколько восточнее Харькова
|
|
| | |
Alen_Rid | Дата: Вторник, 30.09.14, 20:07 | Сообщение # 21 |
| Цитата Starlighter (  ) weis, Alen_Rid, Желаю Вам удачи!! К сожалению в субботу требуется мое присутствие несколько восточнее Харькова sad Дякую друже побажання! Starlighter, Будемо надіятися, що в наступному році, все буде гаразд і ти також зможеш прийняти участь в усіх бреветах які проводять сусідні велоклуби.
Сообщение отредактировал Alen_Rid - Вторник, 30.09.14, 20:55 |
|
| | |
VaVa | Дата: Пятница, 03.10.14, 09:26 | Сообщение # 22 |
| WEIS , не советую ехать.
|
|
| | |
Alen_Rid | Дата: Пятница, 03.10.14, 14:03 | Сообщение # 23 |
| Цитата VaVa (  ) WEIS , не советую ехать. він і так не їхатиме, в зв*язку з сімейними обставинами .
|
|
| | |
weis | Дата: Суббота, 04.10.14, 21:31 | Сообщение # 24 |
| VaVa , Юра, я и сам сомневался ехать/не ехать, а тут домашние обстоятельства решили однозначно -нет!
|
|
| | |
Alen_Rid | Дата: Суббота, 04.10.14, 22:20 | Сообщение # 25 |
| Я до останнього дня хотів поїхати, але в мене також виникли важливіші домашні справи, тому довелося відмовитися від бревета. Помимо того, в мене і ще небув підготовлений велос до бревета, тому їхати було вкрай ризиковано.
|
|
| | |
Alen_Rid | Дата: Воскресенье, 05.10.14, 20:14 | Сообщение # 26 |
| Вчора був останній в цьому сезоні бревет 300 км Харків-Полтава-Харків. Усі успішно проїхали цю 300-ку, а Фінішний Протокол знаходиться тут. Нажаль мені довелося відмовитися від цього бревета, проте в наступному році я планую проїхати цей маршрут.
|
|
| |
|