Друзі, мої вітаня!
Думаю що дехто з вас уже знає про що піде мова, оскільки багатьом представникам велоклубу особисто розповідав про благодійну акцію "Серце до серця" ще коли працювали у Дендропарку, деякі прихильники брали участь у минулих роках у цій акції. Фонд існує уже 6 років, ідея запозичена з Польщі, де він діє понад 20 років.
Організований фонд теж польським меценатом-підприємцем, що працює і живе в Україні.
Щороку виходимо на якісно новий рівень, зараз Фонд діє за підтримки профільних міністерств - освіти, охорони здоров"я, культури, молоді і спорту.
Концепція роботи проста - у визначений день травня в кожній області нашої держави проходить ця акція. Фінальний день її проведення ( цього року це 14-15 травня ) сотні волонтерів зі спеціальними скриньками та бейджиками-ідентифікаторами виходять на вулиці міста і збирають кошти. На зібрані гроші централізовано закупляється обладнання у дитячі лікарні області.
Минулого року Полтавщина зібрала більше 89 000 саме на цю суму і було закуплено обладнання. Тематика визначається на всеукраїнському рівні Радою лікарів при мін.охорони здоровя. Ми уже збирали кошти для дітей з вадами слуху, передчасно народжених, а також з вадами зору (купили офтальмоскоп).
Все обладнання передається у Полтавську дит. лікарню що на Рибальського 10-а (Левада). Лікування на ньому безкоштовне.
Цього року тематика - дитячий діабет. Плануємо купити інсулінові помпи для дітей віком від 0-5 років.
Під час фіналу акції 14 і 15 травня планується концерт, виступи творчих колективів + різноманітні заходи - минулого року, наприклад, проводили автопробіг ретромашин.
Цього року дуже хочеться запросити Вашу спільноту підтримати благодійний захід символічним велопробігом за здоров"я наших дітей. Пропонується його зробити у неділю 15 травня. Формат заходу, якщо буде зацікавленість, можна обговорити додатково (уточнити час та місце), але як на мене найкращий маршрут щось типу Зигіна - Центр (пару кіл) - Шевченка - Центр (знову пару кіл). Ну щось типу такого.
Чудово пройшла акція "Дня Землі" - дуже гарно і ефектно виглядало, молодці =-)
Щиро сподіваюся на Вашу підтримку!
Іван
095 887-42-63
P.S.
офіційний сайт Фонду: www.fsds.in.ua